Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrell og del søtpoteten i terninger. Bland terningene med olivenolje. Bak dem i ovn på 200°C til de er møre - 15 - 20 minutter.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers - men bare i skallet. Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene. NB. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er vanskelig å fjerne.

    Bland alle ingrediensene forsiktig i porsjonsskåler, på tallerkener eller fat.

    Drypp nypresset appelsinsaft over.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk søtpotet i terninger
  • 2 ss olivenolje
  • ¼ stk finsnittet rødkål
  • 5 stk frisk fiken delt i båter
  • 2 stk sjalottløk i tynne skiver
  • ½ stk granateple
  • saften av 1 stk sitron

Fremgangsmåte

  • Skrell og del søtpoteten i terninger. Bland terningene med olivenolje. Bak dem i ovn på 200°C til de er møre - 15 - 20 minutter.

    Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers - men bare i skallet. Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene. NB. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er vanskelig å fjerne.

    Bland alle ingrediensene forsiktig i porsjonsskåler, på tallerkener eller fat.

    Drypp nypresset appelsinsaft over.