Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til salaten sammen i en salatbolle.

    Rør dressingen sammen og smak den godt til med appelsinsaft og salt og pepper.

    Vend dressingen godt inn i salaten.

    Tips:

    Smaker også veldig godt med noen appelsinfileter i salaten.

     

    Kilde: www.saesonforgodsmag.dk

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ l finsnittet rødkål
  • 1 stk eple - utkjernet, skrelt og skåret i løvtynne skiver
  • 1 stk grovreven rødbete - ca 125 g
  • 1 stk gulrot i fyrstikkstore strimler
  • 1 dl sylteagurk, hakket
  • Dressing:
  • ½ dl yoghurt naturell
  • ½ dl majones
  • 1 ts grovkornet dijonsennep
  • smak til med litt presset appelsinsaft
  • salt og pepper etter smak
  • 1 bunt finhakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til salaten sammen i en salatbolle.

    Rør dressingen sammen og smak den godt til med appelsinsaft og salt og pepper.

    Vend dressingen godt inn i salaten.

    Tips:

    Smaker også veldig godt med noen appelsinfileter i salaten.

     

    Kilde: www.saesonforgodsmag.dk