Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland skrelte reker og avrente krepsehaler. Tilsett løk, gressløk (tilsvarende en bunt), rosmarin, tomatbåter (bruk gjerne gule cherrytomater), agurk (skrelt, uthullet og i terninger) og potet. Bland olivenoljen (eller rapsolje) med balsamico og vend inn i salaten.
    Rist brødskivene og fordel salaten på dem. Dryss over grovklippet rosmarin.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 skive mørkt grovt rugbrød
  • 130 g skrelte reker
  • 80 g krepsehaler (fra lake)
  • 1 stk hakket sjalottløk
  • 1 potte frisk rosmarin
  • 2 ss frisk gressløk
  • 8 stk rød cherrytomat i båter
  • 0,4 stk slangeagurk
  • 4 stk små ferdigkokte poteter kalde og i biter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  • Bland skrelte reker og avrente krepsehaler. Tilsett løk, gressløk (tilsvarende en bunt), rosmarin, tomatbåter (bruk gjerne gule cherrytomater), agurk (skrelt, uthullet og i terninger) og potet. Bland olivenoljen (eller rapsolje) med balsamico og vend inn i salaten.
    Rist brødskivene og fordel salaten på dem. Dryss over grovklippet rosmarin.

Lag noe godt Se alle (1421)