Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Brekk eller skjær av den nederste delen på aspargesene. Kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl.

    Skjær avokado, asparges, paprika, tomat og stilkselleri i grove biter. Skjær rødløken i ringer.

    Legg salaten på et serveringsfat og fordel tunfisk over.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med dill og pepper.

    Dressingen serveres i en skål ved siden av salaten.

    Server gjerne godt brød ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk avokado
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk tomat
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • Dressing:
  • 3 dl matyoghurt
  • ¼ ts salt
  • finklippet dill
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Brekk eller skjær av den nederste delen på aspargesene. Kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl.

    Skjær avokado, asparges, paprika, tomat og stilkselleri i grove biter. Skjær rødløken i ringer.

    Legg salaten på et serveringsfat og fordel tunfisk over.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med dill og pepper.

    Dressingen serveres i en skål ved siden av salaten.

    Server gjerne godt brød ved siden av.