Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens salaten og legg ut bladene på et stort fat eller fire tallerkner.

    Skrell gulrøtter og lag lange strimler med en ostehøvel. Fordel gulrotstrimlene over salaten.

    Del avokadoene og fjern steinene. Ta ut kjøttet og del det opp i båter. Legg avokadokjøtt på salaten og hell over olje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.

    Legg på appelsinfileter, rosiner og pinjekjerner og server.

INGREDIENSER

  • 3 stk hjertesalat
  • 2 stk store gulrot
  • 3 stk avokado
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stk appelsin i fileter
  • 4 ss rosiner
  • 4 ss ristede pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Rens salaten og legg ut bladene på et stort fat eller fire tallerkner.

    Skrell gulrøtter og lag lange strimler med en ostehøvel. Fordel gulrotstrimlene over salaten.

    Del avokadoene og fjern steinene. Ta ut kjøttet og del det opp i båter. Legg avokadokjøtt på salaten og hell over olje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.

    Legg på appelsinfileter, rosiner og pinjekjerner og server.