Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Lag dressingen først. Riv hvitløkbåten fint, og bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Sett i kjøleskap.

    Skjær eplet i terninger og jordskokk, vårløk, reddik og paprika i tynne skiver.

    Del valnøttkjernene i to.

    Vend forsiktig dressingen inn i salaten.

    Legg ruccula utover på et egnet fat og legg salaten oppå.

    Server salaten f.eks. med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk jordskokk
  • 1 stk eple
  • ½ stk rød paprika
  • 12 stk valnøttkjerner
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk reddik
  • 100 g ruccula
  • Dressing:
  • 2 ts honning
  • ½ dl olivenolje
  • 4 ts sitronsaft
  • 1 båt hvitløk - revet

Fremgangsmåte

  • Lag dressingen først. Riv hvitløkbåten fint, og bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Sett i kjøleskap.

    Skjær eplet i terninger og jordskokk, vårløk, reddik og paprika i tynne skiver.

    Del valnøttkjernene i to.

    Vend forsiktig dressingen inn i salaten.

    Legg ruccula utover på et egnet fat og legg salaten oppå.

    Server salaten f.eks. med godt brød til.