Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær potetene i biter og bland med en marinade olivenolje, eddik og sennep som er smakt til med salt og pepper.

    Skjær brokkolien i små buketter og forvell dem i lettsaltet vann i ca. et minutt. Avkjøl raskt i iskaldt vann.

    Del skinken i strimler.

    Bland alle ingrediensene på et fat eller i en salatbolle med finhakket dill.

    Server gjerne med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 5 stk kokt, avkjølt potet
  • 4 ts olivenolje
  • 4 ts hvitvinseddik
  • ½ ts dijonsennep
  • smak til med salt og pepper
  • 1 stk brokkoli
  • 3 stk vårløk
  • 1 bunt frisk dill - liten
  • 150 g spekeskinke

Fremgangsmåte

  • Skjær potetene i biter og bland med en marinade olivenolje, eddik og sennep som er smakt til med salt og pepper.

    Skjær brokkolien i små buketter og forvell dem i lettsaltet vann i ca. et minutt. Avkjøl raskt i iskaldt vann.

    Del skinken i strimler.

    Bland alle ingrediensene på et fat eller i en salatbolle med finhakket dill.

    Server gjerne med godt brød til.