Pastasalat med tomat, paprika og gulrot servert på hvit tallerken

Salat med spretne grønnsaker og pasta

I denne salaten kan du mikse de grønnsakene du ønsker og bruker det kjøttet du vil. Vår oppskrift med purre, paprika, squash og cherrytomater garanterer vi for.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. Vend inn litt olje og sett til side.

    Stek svinekjøttet i olje i to omganger. Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Skjær purre i tynne skiver og squash i litt tykkere skiver, paprika og gulrøtter i staver. Stek det i litt olje mens du rører av og til.

    Hell oljen fra fetaosten, og ta vare på den. Den skal vi lage dressingen av. Ha balsamicoeddik i en bolle og hell over 6 ss av oljen fra fetaosten mens du pisker hele tiden.

    Bland pasta, svinekjøtt, grønnsaker og dressing og bland godt.

    Server salaten lun med godt landbrød til.
Legg til på Min side
Del på Facebook