Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skyll alle grønnsakene.

    Skjær nykålen i strimler og resten av grønnsakene i tynne skiver (gjerne med "mandolin").

    Bland alle ingrediensene til vinaigretten, unntatt oljen som skal pisket inn til slutt.

    Hell dressingen over salaten rett før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 2 stk gulrot
  • 4 stk reddik
  • 4 stk grønn frisk asparges
  • 1 bunt vårløk
  • Vinaigrette med honning og sjalottløk:
  • 3 ss dijonsennep
  • 3 ss honning
  • 2 stk finhakkede sjalottløk
  • 2 båt hvitløk - finhakkede
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • dl olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skyll alle grønnsakene.

    Skjær nykålen i strimler og resten av grønnsakene i tynne skiver (gjerne med "mandolin").

    Bland alle ingrediensene til vinaigretten, unntatt oljen som skal pisket inn til slutt.

    Hell dressingen over salaten rett før servering.

Lag noe godt med nykål Se alle (20)