Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann. Damp dem godt og skjær dem i skiver eller terninger.

    Del blomkålen i små buketter, skjær sukkerertene i strimler og tomatene i båter.

    Bland poteter, blomkål, sukkererter, tomater og ruccula.

    Snitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.

    Visp sammen chili, olje, eddik og smak dressingen til med salt og pepper.

    Hell dressingen over salaten og la den trekke noen minutter før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg nypotet
  • ¼ stk blomkål
  • 100 g sukkererter
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 bunt ruccula
  • Chilivinaigrette:
  • 1 stk rød chili
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • salt og pepper
Sommerlig potetsalat med nypoteter, blomkål og sukkererter

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann. Damp dem godt og skjær dem i skiver eller terninger.

    Del blomkålen i små buketter, skjær sukkerertene i strimler og tomatene i båter.

    Bland poteter, blomkål, sukkererter, tomater og ruccula.

    Snitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.

    Visp sammen chili, olje, eddik og smak dressingen til med salt og pepper.

    Hell dressingen over salaten og la den trekke noen minutter før servering.