Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Ha salatblandingen over i en salatbolle og bland inn ruccula.

    Tilsett cherrytomater og jordbær - hele eller delt i to.

    Skrell og skjær gulrøttene i skiver og reddikene i skiver. Ha det i salaten.

    Bland forsiktig.

    Om du ønsker en dressing til, så anbefaler vi en blanding av olivenolje og balsamicoeddik smakt til med litt salt og nykvernet pepper.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • ½ pk ruccula
  • 1 beger gul cherrytomat hele eller delt i to
  • 250 g jordbær delt i to
  • 2 stk gulrot i skiver
  • 6 stk reddik i skiver

Fremgangsmåte

  • Ha salatblandingen over i en salatbolle og bland inn ruccula.

    Tilsett cherrytomater og jordbær - hele eller delt i to.

    Skrell og skjær gulrøttene i skiver og reddikene i skiver. Ha det i salaten.

    Bland forsiktig.

    Om du ønsker en dressing til, så anbefaler vi en blanding av olivenolje og balsamicoeddik smakt til med litt salt og nykvernet pepper.