Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.

    Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

    Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.

    Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.

    Serveres med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk nypotet
  • 10 stk sukkererter
  • 1 stk rødløk
  • 4 stk salatblad
  • 5 stk reddik
  • 10 stk rød cherrytomat
  • 1 stk mozzarella
  • 200 g spekeskinke
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 6 blad frisk basilikum til pynt
Oppskriftsbilde av sommerlig salat med reddik og cherrytomater servert i hvit bolle.

Fremgangsmåte

  • Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.

    Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

    Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.

    Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.

    Serveres med godt brød til.