Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Strimle spisskålen fint.

    Rens og skjær paprikaen i små terninger, strimle sukkerertene, del tomatene i to eller fire. Plukk ut evt. frø av vannmelonen og skjær fruktkjøttet i terninger.

    Bland alt.

    Visp sammen dressingen og hell den over salaten. Dryss pistasjenøtter på toppen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk spisskål
  • 1 stk rød paprika
  • 100 g sukkererter
  • 8 stk tomat
  • 1 båt vannmelon
  • 1 ss grovhakkede pistasjenøtter
  • Dressing:
  • 4 ss sitronsaft
  • 2 ss honning
  • 3 ss mild olivenolje
  • salt og pepper etter smak
Oppskriftsbilde av spisskålsalat med vannmelon servert i hvit bolle.

Fremgangsmåte

  • Strimle spisskålen fint.

    Rens og skjær paprikaen i små terninger, strimle sukkerertene, del tomatene i to eller fire. Plukk ut evt. frø av vannmelonen og skjær fruktkjøttet i terninger.

    Bland alt.

    Visp sammen dressingen og hell den over salaten. Dryss pistasjenøtter på toppen.