Grønn salat servert på glassfat

Sprek grønn salat

Salat er supert når vi har det travelt og ønsker litt mat i en fei. I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne, og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

Vask og riv salatbladene.

Finhakk vårløk og stilkselleri. Skjær paprikaen i tynne strimler og del de grønne druene i to. Bland alt sammen i en stor bolle.

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne så de får en gylden og fin farge.

Rist sammen alle ingrediensene til dressingen i et syltetøyglass og vend dette inn i salaten.

Dryss over ristede pinjekjerner før servering.

Server salaten til pølser, fisk eller kylling.

Legg til på Min side
Del på Facebook