Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask, tørk og riv salaten. Legg den på et fat.

    Dander de øvrige ingrediensene pent på fatet.

    Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over rett før servering. Evt. ha den i en skål for seg.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk rød lollo salat
  • 100 g ruccula
  • 150 g bringebær
  • 12 stk valnøttkjerner
  • 2 stk finsnittet vårløk
  • 8 skive spekeskinke
  • Dressing:
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 båt hvitløk - presset
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
Miljøbilde av salat med friske bringebær og nøtter.

Fremgangsmåte

  • Vask, tørk og riv salaten. Legg den på et fat.

    Dander de øvrige ingrediensene pent på fatet.

    Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over rett før servering. Evt. ha den i en skål for seg.