Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rør sammen ingrediensene til pestomajonesen.

    Finsnitt kinakålen, riv gulroten. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne. Bland kinakål, gulrot, pinjekjerner og kruspersille. Bland inn dressingen eller server den ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk kinakål
  • 1 stk gulrot
  • 4 ss pinjekjerner
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
  • Pestomajones:
  • dl majones
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 ss pesto
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Rør sammen ingrediensene til pestomajonesen.

    Finsnitt kinakålen, riv gulroten. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne. Bland kinakål, gulrot, pinjekjerner og kruspersille. Bland inn dressingen eller server den ved siden av.