Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær squashen i passe tykke skiver.  Gni den inn med hvitløk. Stek skivene raskt på begge sider i litt olje. Legg på spinaten, litt ruccula og hakket vårløk. Smuldre over blåmuggost.  Drypp olje og eddik over salaten, og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk grønn squash
  • 2 båt hvitløk
  • 1 dl grovhakket frisk spinat
  • ¼ bunt ruccula
  • 1 ss hakket vårløk
  • 10 g smuldret blåmuggost
  • nykvernet pepper
  • ½ ss god olivenolje
  • ½ ss god eddik, 7 %

Fremgangsmåte

  • Skjær squashen i passe tykke skiver.  Gni den inn med hvitløk. Stek skivene raskt på begge sider i litt olje. Legg på spinaten, litt ruccula og hakket vårløk. Smuldre over blåmuggost.  Drypp olje og eddik over salaten, og server.