Nærbilde av tabbouleh

Tabbouleh med couscous

En libanesisk salat med couscous som smaker herlig av mynte og persille og med dressing av lime. Velbekomme!
40-60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Limesirup

  • saft av 2 lime (bruk skallene til dryss)
  • 40 g sukker
  • 2 ss vann

Fremgangsmåte

Kok limesaft, sukker og vann til sukkeret er oppløst. La det avkjøles.

 

Ha couscous, vann og salt i en kjele og kok opp. Legg på lokk, senk varmen og la det trekke ca. 30 minutter.

 

Ha couscous i en bolle og tilsett krydderurtene, olivenolje, salt og pepper og la det bli kjølig.

 

Bland grønnsakene i når couscousen er avkjølt og smak til med salt og pepper.

 

Server med limesirup og gjerne stekte scampi, kamskjell eller kylling.

Legg til på Min side
Del på Facebook