Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll tomatene og del dem i to.

    Skjær rødløken i tynne ringer.

    Fordel tomatsalaten på et serveringsfat og dryss over blader av frisk basilikum.

    Drypp over litt god olivenolje rett før servering.

    Tips:

    Ønker du smak av hvitløk, kan du tilsette litt finhakket i salaten. Eller gni et fedd på innsiden av salatbollen- eller fatet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • ½ stk rødløk
  • 20 blad frisk basilikum
  • god olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skyll tomatene og del dem i to.

    Skjær rødløken i tynne ringer.

    Fordel tomatsalaten på et serveringsfat og dryss over blader av frisk basilikum.

    Drypp over litt god olivenolje rett før servering.

    Tips:

    Ønker du smak av hvitløk, kan du tilsette litt finhakket i salaten. Eller gni et fedd på innsiden av salatbollen- eller fatet.