Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll ruccula og la den renne av seg.

    Legg rucculaen over på et fat eller i en bolle.

    Del tomatene i to og fordel oppå salaten.

    Strø på rikelig med revet parmesan og bland forsiktig.

    Drypp over olje og eddik, og salt og nykvernet pepper.

    Til slutt strøs pinjekjernene over.

    Server salaten straks.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 beger rød rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 1 bunt ruccula
  • 3 ss parmesan
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 3 ss olje med sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll ruccula og la den renne av seg.

    Legg rucculaen over på et fat eller i en bolle.

    Del tomatene i to og fordel oppå salaten.

    Strø på rikelig med revet parmesan og bland forsiktig.

    Drypp over olje og eddik, og salt og nykvernet pepper.

    Til slutt strøs pinjekjernene over.

    Server salaten straks.