Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del mango og avokado og skjær kjøttet i terningstore biter. Du kan også lage kuler av fruktkjøttet med et kulejern (se bildet).

    Drypp litt limesaft over avokadoterningene, så de ikke blir brune.

    Skyll slangeagurken, skrell den og del den opp i terningstore biter.

    Del chilien og fjern hinner og frø, og hakk den i bitte små biter.

    Bland sammen limesaft, sukker, olivenolje og hakket chili, og pisk til alt sukkeret er oppløst.

    Hell dressingen over agurk-, mango- og avokadobitene og vend forsiktig.

    Riv skallet av en halv godt vasket lime og strø over salaten til slutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk slangeagurk
  • 1 stk mango
  • 1 stk avokado
  • ½ stk rød chili
  • 2 ss limesaft
  • 1 ts sukker
  • 1 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Del mango og avokado og skjær kjøttet i terningstore biter. Du kan også lage kuler av fruktkjøttet med et kulejern (se bildet).

    Drypp litt limesaft over avokadoterningene, så de ikke blir brune.

    Skyll slangeagurken, skrell den og del den opp i terningstore biter.

    Del chilien og fjern hinner og frø, og hakk den i bitte små biter.

    Bland sammen limesaft, sukker, olivenolje og hakket chili, og pisk til alt sukkeret er oppløst.

    Hell dressingen over agurk-, mango- og avokadobitene og vend forsiktig.

    Riv skallet av en halv godt vasket lime og strø over salaten til slutt.