Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær tomatene i store biter. Skrell og hakk hvitløk. Stek tomater og hvitløk i smør i panne (svak varme) ca. 5 min. Krydre med eddik, sukker og salt.

    Del avokadoene, ta ut kjerner og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Ha dem i pannen. La alt bli skikkelig gjennomvarmt og dryss over basilikum før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk faste tomat
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss smør
  • salt og pepper fra kvern
  • 1 ts hvitvinseddik
  • ½ ts sukker
  • 2 stk avokado
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Skjær tomatene i store biter. Skrell og hakk hvitløk. Stek tomater og hvitløk i smør i panne (svak varme) ca. 5 min. Krydre med eddik, sukker og salt.

    Del avokadoene, ta ut kjerner og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Ha dem i pannen. La alt bli skikkelig gjennomvarmt og dryss over basilikum før servering.