Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til urtedippen.

    Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

    Kok aspargesen i 1-2 minutter og server dippen til.

    Tips:

    Du kan også grille asparges.  Legg et ark aluminiumsfolie på grillen og pensle det med olivenolje. Pensle også olivenolje på aspargesen. Strø på litt salt og pepper og grill aspargesen 2-3 minutter mens du snur dem jevnlig.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 2 dl lettrømme
  • saften av ½ stk sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finhaket frisk gressløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til urtedippen.

    Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

    Kok aspargesen i 1-2 minutter og server dippen til.

    Tips:

    Du kan også grille asparges.  Legg et ark aluminiumsfolie på grillen og pensle det med olivenolje. Pensle også olivenolje på aspargesen. Strø på litt salt og pepper og grill aspargesen 2-3 minutter mens du snur dem jevnlig.