Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til urtedippen.

    Skyll aspargesen og skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

    Kok aspargesen i 1-2 minutter.

    Server dippen til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 2 dl kesam mager
  • saften av ½ stk sitron
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • salt og pepper
Asparges med urtesaus i hvit bolle

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til urtedippen.

    Skyll aspargesen og skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.

    Kok aspargesen i 1-2 minutter.

    Server dippen til.