Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220 grader C, eller 200 grader C om du bruker varmluft.

    Fres løk og hvitløk blankt i olje i en stekepanne. Tilsett potetskivene og krydderet. Rør om.

    Skyll sorte bønner og ha de i pannen.

    Bland egg til en røre og ha den over i pannen. 

    Rør om og sett hele pannen i ovnen eller kle en ildfast form med bakepapir og hell massen i (vi har brukt en oval ildfastform).

    Bak frittataen til den har stivnet og fått litt farge og potetene er møre, ca. 20 minutter.

    Server frittataen som en egen rett, gjerne med raita til.

Frittata er super å servere som en av flere tapasretter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 500 g skrelt potet i skiver
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • 2 ts gurkemeie
  • 2 ts malt koriander
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • ½ ts chilipulver
  • 1 boks hermetiske sorte bønner
  • 6 stk egg
Tortilla med smak fra India, indisk potetomelett

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220 grader C, eller 200 grader C om du bruker varmluft.

    Fres løk og hvitløk blankt i olje i en stekepanne. Tilsett potetskivene og krydderet. Rør om.

    Skyll sorte bønner og ha de i pannen.

    Bland egg til en røre og ha den over i pannen. 

    Rør om og sett hele pannen i ovnen eller kle en ildfast form med bakepapir og hell massen i (vi har brukt en oval ildfastform).

    Bak frittataen til den har stivnet og fått litt farge og potetene er møre, ca. 20 minutter.

    Server frittataen som en egen rett, gjerne med raita til.

Frittata er super å servere som en av flere tapasretter.

Flere gode grønnsakomeletter Se alle oppskrifter (1407)