Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og skrell gulroten og skyll brokkolien. Skjær alle grønnsakene i passe store biter til wok. Kok nudlene som anvist på pakken. Fres grønnsakene myke i litt olje.

    Tilsett ingefær, hvitløk, salt og pepper til slutt, og server med soyasaus.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk gul paprika
  • 10 stk frisk sjampinjong
  • 1 dl bønnespirer
  • 2 stk vårløk
  • 100 g nudler
  • 1 ss olje til steking
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 båt hvitløk
  • salt og pepper
  • 1 ss soyasaus

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell gulroten og skyll brokkolien. Skjær alle grønnsakene i passe store biter til wok. Kok nudlene som anvist på pakken. Fres grønnsakene myke i litt olje.

    Tilsett ingefær, hvitløk, salt og pepper til slutt, og server med soyasaus.