Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Riste de halve chiabattaene enten i brødrister eller med litt olje i stekeovnen ved 200°C til de er gylne og sprø. Del en hvitløksbåt i to og gni snittflaten på det sprøe brødet.

    Skjær tomater i terninger og bland med hvitløk, salt og pepper.

    Legg tomatene på brødet dryss over hakket basilikum.

    Server umiddelbart som en liten snacks eller som forrett.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk ciabattabrød delt i to halve
  • 3 stk tomat
  • 1 båt knust hvitløk
  • salt og pepper etter smak
  • 1 dl hakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Riste de halve chiabattaene enten i brødrister eller med litt olje i stekeovnen ved 200°C til de er gylne og sprø. Del en hvitløksbåt i to og gni snittflaten på det sprøe brødet.

    Skjær tomater i terninger og bland med hvitløk, salt og pepper.

    Legg tomatene på brødet dryss over hakket basilikum.

    Server umiddelbart som en liten snacks eller som forrett.