Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg tomatskivene på et fat.

    Legg skiver av kokte poteter på.

    Skjær osten i tynne skiver og legg dem på potetene.

    Drypp balsamico og olivenolje over.

    Ha på nykvernet pepper og litt salt.

    Pynt med basilikumblader.

    Server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk tomat i skiver
  • 125 g mozzarella
  • 2 stk kokt potet i skiver
  • 2 ss blader av frisk basilikum
  • salt og pepper
  • 2 ss balsamicoeddik
  • olivenolje
Salat caprese med poteter

Fremgangsmåte

  • Legg tomatskivene på et fat.

    Legg skiver av kokte poteter på.

    Skjær osten i tynne skiver og legg dem på potetene.

    Drypp balsamico og olivenolje over.

    Ha på nykvernet pepper og litt salt.

    Pynt med basilikumblader.

    Server.