Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær baguetten i tynne skiver og legg på bakepapir på stekeplaten. Del tomatene i to og legg dem på skivene.

    Hakk hvitløken, bland med persille, timian og olje. Legg dette over tomatene og brødet. Strø på salt og pepper.

    Stek bruschettaene ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Server dem nylaget.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk baguette
  • 10 stk cocktailtomat eller andre små tomater
  • 2 båt hvitløk
  • ½ dl hakket frisk kruspersille
  • 1 ss hakket frisk timian
  • ¾ dl god olje -
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær baguetten i tynne skiver og legg på bakepapir på stekeplaten. Del tomatene i to og legg dem på skivene.

    Hakk hvitløken, bland med persille, timian og olje. Legg dette over tomatene og brødet. Strø på salt og pepper.

    Stek bruschettaene ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Server dem nylaget.

Lag noe godt Se alle (126)