Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll og tørk kålen og del den i to.

    Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.

    Legg til side.

    Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.

    Legg dem til side.

    Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.

    Skjær vårløken i tynne skiver.

    Skrell og del egget båter.

    Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 160 g rosettkål
  • 1 ss smør
  • 1 stk smilende egg - kokttid 6-8 min.
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 ss sesamfrø
  • 2 stk vårløk
  • olivenolje
  • balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  • Skyll og tørk kålen og del den i to.

    Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.

    Legg til side.

    Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.

    Legg dem til side.

    Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.

    Skjær vårløken i tynne skiver.

    Skrell og del egget båter.

    Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.