Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett det øvrige (bortsett fra squashen) og la det surre til det blir en tykk saus.

     

    Del squashen i to. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen. Fyll squashen med sausen. Strø over ost og gratiner i ovnen på 200 grader C i 15 - 20 min.

     

    Serveres varm med godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk grønn squash
  • 200 g kjøttdeig
  • 100 g frisk sjampinjong i små terninger
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 1 ss frisk timian (1 ts om du bruker tørket timian)
  • 100 g revet hvitost til gratinering

Fremgangsmåte

  • Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett det øvrige (bortsett fra squashen) og la det surre til det blir en tykk saus.

     

    Del squashen i to. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen. Fyll squashen med sausen. Strø over ost og gratiner i ovnen på 200 grader C i 15 - 20 min.

     

    Serveres varm med godt brød til.