Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett resten og la det surre til det blir en tykk saus.

    Del agurkene i to, videre i to på langs. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen.

    Fyll agurkene og legg på noen tomatskiver.

    Strø ost over og gratiner i ovnen på 200 grader C i ca. 15 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk slangeagurk
  • 400 g kjøttdeig
  • 200 g frisk sjampinjong i små terninger
  • 1 stk finhkket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 1 ss hakket frisk oregano
  • 100 g hvitost til gratinering
Gratinert agurk på gult fat med blå bakgrunn

Fremgangsmåte

  • Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett resten og la det surre til det blir en tykk saus.

    Del agurkene i to, videre i to på langs. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen.

    Fyll agurkene og legg på noen tomatskiver.

    Strø ost over og gratiner i ovnen på 200 grader C i ca. 15 minutter.

Lag noe godt Se alle (123)