Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Tin butterdeigen og kjevl den ut. Legg den i en ildfast paiform.

     

    Del tomater i båter og løk i tynne båter. Smelt smøret og stek løken litt i pannen. Fordel tomater, løk og oliven i paiskallet. Smuldre over fetaost og strø på hakket timian. Slå over litt olivenolje.

     

    Stek paien ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

     

    Server paien varm eller kald.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 plate butterdeig
  • Fyll:
  • 4 stk plommetomat
  • 2 stk rødløk
  • 2 ss smør
  • 10 stk sorte oliven
  • 200 g fetaost
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Tin butterdeigen og kjevl den ut. Legg den i en ildfast paiform.

     

    Del tomater i båter og løk i tynne båter. Smelt smøret og stek løken litt i pannen. Fordel tomater, løk og oliven i paiskallet. Smuldre over fetaost og strø på hakket timian. Slå over litt olivenolje.

     

    Stek paien ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

     

    Server paien varm eller kald.

Småretter Se alle (123)