Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 175 grader C.

    Vask, del og tørk grønnkålbitene godt.

    Bland grønnkålen med oljen i en plastpose og rist godt.

    Spre bladbitene utover et stekebrett og stek til de er sprø - 10 - 12 minutter. Ovner er forskjellige, så om bladbitene ikke er sprø etter 10-12 minutter, så stek litt lenger.

    Dryss litt salt og chilipulver over, og server.

    Du kan også oppbevare chipsen i en tett boks.

INGREDIENSER

  • 4 blad grønnkål i store biter
  • 1 ss olivenolje
  • ¼ ts salt
  • litt chilipulver

Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 175 grader C.

    Vask, del og tørk grønnkålbitene godt.

    Bland grønnkålen med oljen i en plastpose og rist godt.

    Spre bladbitene utover et stekebrett og stek til de er sprø - 10 - 12 minutter. Ovner er forskjellige, så om bladbitene ikke er sprø etter 10-12 minutter, så stek litt lenger.

    Dryss litt salt og chilipulver over, og server.

    Du kan også oppbevare chipsen i en tett boks.