Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rist brødskivene to ganger slik at de blir helt tørre. Mat dem i en kjøkkenmaskin til grovt pulver. Legg det til side i en skål.

    Bland kremost, yoghurt, hvitløk og gressløk i en blender. Smak til med salt.

    Ha ostemassen over i en stor skål.

    Dryss over det malte brødet.

    Pass på at reddikene og gulrøttene er rene og helt tørre. Dytt dem ned i "grønnsaksbedet".

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 skive mørkt brød
  • 150 g kremost naturell
  • 2 ss matyoghurt
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • salt
  • 1 bunt reddik med blader
  • 10 stk knaskerøtter eller andre små gulrøtter

Fremgangsmåte

  • Rist brødskivene to ganger slik at de blir helt tørre. Mat dem i en kjøkkenmaskin til grovt pulver. Legg det til side i en skål.

    Bland kremost, yoghurt, hvitløk og gressløk i en blender. Smak til med salt.

    Ha ostemassen over i en stor skål.

    Dryss over det malte brødet.

    Pass på at reddikene og gulrøttene er rene og helt tørre. Dytt dem ned i "grønnsaksbedet".