Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell potetene, gulrøttene og selleriroten og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.

    Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett eggene og den revne osten.

    Smak til med salt og pepper.

    Ha oljen i røren.

    Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

    Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

    Denne porsjonen er nok til ca. 6 grønnsaksvafler.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk potet
  • 4 stk gulrot
  • 200 g sellerirot - ca. 1 skive
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 2 stk egg
  • ½ dl nøytral olje
  • salt og pepper
  • 50 g reven parmesan

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene, gulrøttene og selleriroten og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.

    Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett eggene og den revne osten.

    Smak til med salt og pepper.

    Ha oljen i røren.

    Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

    Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

    Denne porsjonen er nok til ca. 6 grønnsaksvafler.