Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og gulrøttene og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.

    Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett egget og oljen.

    Smak til med salt og hvit pepper.

    Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

    Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk potet
  • 4 stk gulrot
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 1 stk egg
  • 3 ss olje
  • salt og hvit pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og gulrøttene og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.

    Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett egget og oljen.

    Smak til med salt og hvit pepper.

    Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

    Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.