Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell avokadoene og fjern steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

    Forvell aspargesbønner i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl. Del bønnene i to på langs.

    Fordel avokadokremen i pene hjertesalatblader som ligner skåler. Legg aspargesbønner på toppen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk hjertesalat
  • 100 g aspargesbønner
  • Avokadokrem:
  • 2 stk avokado
  • saften av ½ stk lime
  • 1 ss finhakket vårløk
  • 2 ts hakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 stk tomat
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell avokadoene og fjern steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

    Forvell aspargesbønner i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl. Del bønnene i to på langs.

    Fordel avokadokremen i pene hjertesalatblader som ligner skåler. Legg aspargesbønner på toppen.