Oppskriftsbilde av hjertesalat med avokadokrem og aspargesbønner servert i små, hvite tapasformer.

Hjertesalat med avokadokrem og aspargesbønner

Hjertesalat med krem av avokado og aspargesbønner kan serveres som en lett forrett, som snacks eller som en del av tapas. Den er også kjempegod å servere ved siden av annen middag.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Avokadokrem

Fremgangsmåte

Skrell avokadoene og fjern steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

Forvell aspargesbønner i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl. Del bønnene i to på langs.

Fordel avokadokremen i pene hjertesalatblader som ligner skåler. Legg aspargesbønner på toppen.

Legg til på Min side
Del på Facebook