Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask nykålen og skjær den i båter.

    Kok opp vann med salt, ingefær og smør.

    Kok nykålen til den er mør, ca. 4 minutter.

    Strø over hakket frisk koriander ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 ss smør
Dampet kål på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Vask nykålen og skjær den i båter.

    Kok opp vann med salt, ingefær og smør.

    Kok nykålen til den er mør, ca. 4 minutter.

    Strø over hakket frisk koriander ved servering.