Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene, rens dem og skjær dem i terninger.

    Bland olje, eddik, hvitløk og basilikum, og tilsett jordbærterningene.

    Skjær baguettene i skrå skiver. Anrett jordbærblandingen på baguettskivene.

    Pynt med basilikumblader og grovmalt pepper.

    Serveres umiddelbart.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk baguette
  • 400 g jordbær
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • grovmalt pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll jordbærene, rens dem og skjær dem i terninger.

    Bland olje, eddik, hvitløk og basilikum, og tilsett jordbærterningene.

    Skjær baguettene i skrå skiver. Anrett jordbærblandingen på baguettskivene.

    Pynt med basilikumblader og grovmalt pepper.

    Serveres umiddelbart.

Lag noe godt Se alle (61)