Pletter med jordbær, laks og avokado på hvitt fat

Jordbær, laks og avokado på pletter

Dette er en smakfull, enkel og særdeles velsmakende liten forrett, lunsjrett eller kveldsrett. Pletter med jordbær, laks og avokado passer også kjempefint på tapasbordet.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Til 16 pletter

  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl skummet kulturmelk
  • 0,33 g salt (knivsodd)

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen ingrediensene til plettene og la røren svelle i 10-15 minutter. Stek pletter, gjerne i plettpanne.
  2. Skrell avokadoen og skjær den i skiver. Drypp sitronsaft over så de ikke blir mørke.
  3. Skjær laksen i mindre stykker. Fordel den på plettene med en avokadoskive over. Legg halve jordbær på toppen.

    Beregn 3-4 pletter pr. person som forrett eller smårett.
Legg til på Min side
Del på Facebook