Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær kålroten i 1 cm tykke skiver. Ha skivene over i en kjele og hell på appelsinjuice til det såvidt dekker kålrotskivene. Tilsett en liten bit frisk ingefær (ca. 2 cm) og smør.

    Kok kålrotskivene til de knapt er møre og hell fra vannet.

    Stikk ut hjerter med en pepperkakeform. Du kan selvfølgelig stikke ut andre figurer enn hjerter om du ønsker det.

    Server kålrothjertene som snacks eller også som tilbehør til f.eks. fisk.

INGREDIENSER

  • 1 stk kålrot i skiver
  • 2 dl appelsinjuice
  • litt frisk ingefær
  • 1 ss smør

Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær kålroten i 1 cm tykke skiver. Ha skivene over i en kjele og hell på appelsinjuice til det såvidt dekker kålrotskivene. Tilsett en liten bit frisk ingefær (ca. 2 cm) og smør.

    Kok kålrotskivene til de knapt er møre og hell fra vannet.

    Stikk ut hjerter med en pepperkakeform. Du kan selvfølgelig stikke ut andre figurer enn hjerter om du ønsker det.

    Server kålrothjertene som snacks eller også som tilbehør til f.eks. fisk.