Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Hardkok eggene. Avkjøl og skrell dem. Grovhakk eggene.

    Kok blomkål og hvitløk myke i saltet vann. La dem renne godt av. Kjør det i en foodprosessor med fløte til en glatt røre. Smak til med salt og pepper.

    Pensle kamskjell med olje. Varm opp en grillpanne. Salt og pepre skjellene og grill dem et par minutter på hver side.

    Fordel varm blomkålkrem på 4 tallerkener. Drypp litt soyasaus rundt. Fordel hakket egg over. Pynt med salatblader, legg på kamskjell og dryss gressløk over til slutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk kamskjell
  • ½ ss rapsolje
  • ½ ts flaksalt
  • ½ ts malt hvit pepper
  • 200 g blomkål
  • ½ båt hvitløk
  • 2 ss kremfløte
  • salt og hvit pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 6 stk hardkokte egg
  • 8 stk salatblad
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Kamskjell på blomkålcreme

Fremgangsmåte

  • Hardkok eggene. Avkjøl og skrell dem. Grovhakk eggene.

    Kok blomkål og hvitløk myke i saltet vann. La dem renne godt av. Kjør det i en foodprosessor med fløte til en glatt røre. Smak til med salt og pepper.

    Pensle kamskjell med olje. Varm opp en grillpanne. Salt og pepre skjellene og grill dem et par minutter på hver side.

    Fordel varm blomkålkrem på 4 tallerkener. Drypp litt soyasaus rundt. Fordel hakket egg over. Pynt med salatblader, legg på kamskjell og dryss gressløk over til slutt.

Lag noe godt Se alle (123)