Kyllingvinger med grønnsakmiks

Denne grønnsakwoken passer perfekt som tilbehør til kyllingvinger, men like gjerne ved siden av kyllinglår eller kalkunkjøtt.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Saus

  • 1 ss soyaolje
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss ketchup
  • 0,5 ts rød chili
  • 0,25 ts salt
  • litt nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Varm kyllingvingene i en stekepanne. 
  2. Skjær gulrot og stilkselleri i smale skiver, paprika i strimler og løk i smale båter. Del blomkålen i små buketter.
  3. Ha 2 ss soyaolje i varm panne og stek gulrot, blomkål og løk under stadig omrøring i 2 minutter.
  4. Ha i paprika og stilkselleri og stek i 2 minutter til, evt. med litt mer olje.
  5. Bland sausen og ha den over (alternativt til rød chili kan du bruke litt cayennepepper).
  6. La det surre i 1-2 minutter. Legg kyllingvingene på fatet med grønnsakene.

 

Server evt. med kokt ris.

Legg til på Min side
Del på Facebook