Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Ga smør i en stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt. 

    Løk, kjøttdeig, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.

    Egg, vann og salt blandes og helles over. 

    Reven gul ost drysses på toppen. Til slutt finhakket paprika over. 

    Server pannen nylaget med godt grovt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk hakket løk
  • 100 g karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk egg
  • 1 dl vann
  • ½ ts salt
  • 100 g reven hvitost
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika

Fremgangsmåte

  • Ga smør i en stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt. 

    Løk, kjøttdeig, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.

    Egg, vann og salt blandes og helles over. 

    Reven gul ost drysses på toppen. Til slutt finhakket paprika over. 

    Server pannen nylaget med godt grovt brød til.

Flere gode grønnsakomeletter Se alle oppskrifter (1345)