Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 180 grader C.

    Skyll de sorte bønnene. La de renne godt av.

    Legg 2/3 deler av potetchipsen i en ildfast form. Dryss over krydder.

    Fordel ost, tomatsalsa, jalapenos, løk og bønner over. Du kan lage flere lag om du ønsker.

    Bak i ovn i 10-12 minutter til osten har smeltet.

    Stikk inn resten av potetchipsen, dryss over finhakket koriander og press litt limesaft over.

    Server nylaget med guacamole.

    Har du rester av taco er det fint å bruke i denne retten.

    Ønsker du sterkere smak kan du ha i mer krydder.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g hjemmelaget potetchips
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • 100 g revet cheddar ost
  • 250 g hermetiske sorte bønner
  • 20 g syltet jalapeno
  • 1 dl salsa av tomater
  • 1 stk finhakket rødløk
  • ½ potte frisk koriander - grovt hakket
  • ½ stk lime
  • 2 dl guacamole
Nachos av potetchips med guacamole

Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 180 grader C.

    Skyll de sorte bønnene. La de renne godt av.

    Legg 2/3 deler av potetchipsen i en ildfast form. Dryss over krydder.

    Fordel ost, tomatsalsa, jalapenos, løk og bønner over. Du kan lage flere lag om du ønsker.

    Bak i ovn i 10-12 minutter til osten har smeltet.

    Stikk inn resten av potetchipsen, dryss over finhakket koriander og press litt limesaft over.

    Server nylaget med guacamole.

    Har du rester av taco er det fint å bruke i denne retten.

    Ønsker du sterkere smak kan du ha i mer krydder.