Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann.

    Damp dem godt og del dem i to.

    Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.

    Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen.

    Dryss over litt finhakket dill til slutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk små potet
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • ½ stk finhakket rødløk
  • 5 ss lakserogn
  • ½ dl hakket frisk dill
  • grovt salt

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann.

    Damp dem godt og del dem i to.

    Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.

    Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen.

    Dryss over litt finhakket dill til slutt.