Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann.

    Damp dem godt og del dem i to.

    Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.

    Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen.

    Dryss over litt finhakket dill til slutt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk små potet
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • ½ stk finhakket rødløk
  • 5 ss lakserogn
  • ½ dl hakket frisk dill
  • grovt salt

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann.

    Damp dem godt og del dem i to.

    Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.

    Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen.

    Dryss over litt finhakket dill til slutt.

Lag noe godt Se alle (118)