Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask rosettkål (eller grønnkål/spinat) og del dem gjerne i to.

    Fres dem i en varm panne med litt smør, i to minutter. Tilsett delte tomater, hakket løk og hvitløk og fres videre i et par minutter.

    Visp sammen egg, melk, ost og krydder og hell over.

    Sett pannen i ovnen og bak til omeletten har fått litt farge og har stivnet - ca. 10 minutter. NB. Tåler ikke håndtaket på pannen ovnsvarmen, så bruk heller en ildfast form.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk rosettkål
  • 8 stk rød cherrytomat delt i to
  • 1 båt hvitløk - hakket
  • 1 stk sjalottløk - hakket
  • smør til steking
  • 4 ss revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 4 stk egg
  • 2 ss melk
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Vask rosettkål (eller grønnkål/spinat) og del dem gjerne i to.

    Fres dem i en varm panne med litt smør, i to minutter. Tilsett delte tomater, hakket løk og hvitløk og fres videre i et par minutter.

    Visp sammen egg, melk, ost og krydder og hell over.

    Sett pannen i ovnen og bak til omeletten har fått litt farge og har stivnet - ca. 10 minutter. NB. Tåler ikke håndtaket på pannen ovnsvarmen, så bruk heller en ildfast form.