Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

    Skyll potetene. De skal ikke skrelles.

    Kok potetene i vann til de nesten er møre.

    Hell av vannet.

    Ha potetene og cherrytomatene i en ildfast form sammen med sitronsaft og hvitløk og bak i ovn til potetene er helt møre.

    Forvell ertene et par minutter i vann.

    Bland potetene og tomatene med pesto, fetaost i biter, oliven og erter.

    Dryss over litt salt og ha på nykvernet pepper.

    Server som en egen rett eller som tilbehør.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g små potet
  • saften av ½ stk sitron
  • 2 båt knust hvitløk
  • 12 stk rød cherrytomat
  • 80 g fetaost
  • 250 g grønne erter - gjerne fryste
  • 4 ss pesto
  • 15 stk sorte oliven
Middelhavssalat med poteter, tomater og oliven

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

    Skyll potetene. De skal ikke skrelles.

    Kok potetene i vann til de nesten er møre.

    Hell av vannet.

    Ha potetene og cherrytomatene i en ildfast form sammen med sitronsaft og hvitløk og bak i ovn til potetene er helt møre.

    Forvell ertene et par minutter i vann.

    Bland potetene og tomatene med pesto, fetaost i biter, oliven og erter.

    Dryss over litt salt og ha på nykvernet pepper.

    Server som en egen rett eller som tilbehør.