Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll potetene godt. Behold skallet på.

    Træ poteten på en grillpinne på langs, og bruk en skarp liten kniv til å skjære poteten i en spiral mens du dreier den rundt og rundt.

    Dra spiralen (skivene) litt fra hverandre og pensle på litt olje. Dryss på krydder.

    Bak potetspiralene i ovn på 200 grader i ca. 25 minutter. De skal være gjennomstekt og begynne å bli gylne.

    Server potetspiralene som tilbehør til middag eller som snacks.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk kokfast potet
  • litt olje
  • røkt paprikapulver
  • 4 stk. grillpinner

Fremgangsmåte

  • Skyll potetene godt. Behold skallet på.

    Træ poteten på en grillpinne på langs, og bruk en skarp liten kniv til å skjære poteten i en spiral mens du dreier den rundt og rundt.

    Dra spiralen (skivene) litt fra hverandre og pensle på litt olje. Dryss på krydder.

    Bak potetspiralene i ovn på 200 grader i ca. 25 minutter. De skal være gjennomstekt og begynne å bli gylne.

    Server potetspiralene som tilbehør til middag eller som snacks.