Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.

    Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.

    Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk grovreven potet
  • ¼ stk knollselleri (sellerirot)
  • 1 stk grovreven gulrot
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Bland sammen revne poteter, knollselleri og gulrot. Bland med salt og pepper. Press ut det meste av vannet.

    Smelt smør i en panne og fordel grønnsakene utover i pannen. Stek røstien gyllen på en side. La røstien gli over på lokk og hvelv den tilbake i pannen. Stek videre til røstien er gyllen og gjennomstekt.

    Server f.eks. med sprøstekt bacon og et dryss av hakket vårløk eller gressløk.