Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rør og smak til yoghurten med pistasjenøtter, hvitløk, salt, pepper og mynte.

    Vend alle de finhakkede grønnsakene i yoghurtblandingen.

    Server raitaen i en skål som tilbehør f.eks. til litt sterk mat, eller som en dipp til oppkuttede grønnsaker.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 dl matyoghurt eller tykk gresk yoghurt
  • 25 g hakkede pistasjenøtter
  • 1 båt knust hvitløk
  • salt og pepper
  • 3 ss hakket frisk mynte
  • ½ stk grohakket slangeagurk
  • 1 stk grovreven gulrot
  • ½ stk finhakket rødløk
  • 5 stk finsnittet reddik
Raita i glassbolle

Fremgangsmåte

  • Rør og smak til yoghurten med pistasjenøtter, hvitløk, salt, pepper og mynte.

    Vend alle de finhakkede grønnsakene i yoghurtblandingen.

    Server raitaen i en skål som tilbehør f.eks. til litt sterk mat, eller som en dipp til oppkuttede grønnsaker.

     

    Kilde: https://saeson-web.dk/